Χοψονιδου / Olympia Xopsonidoy Newsbeast / Τα παιχνίδια των παιδιών με τον βασίλη σπανούλη.

Χοψονιδου / Olympia Xopsonidoy Newsbeast / Τα παιχνίδια των παιδιών με τον βασίλη σπανούλη.

Χοψονιδου / Olympia Xopsonidoy Newsbeast / Τα παιχνίδια των παιδιών με τον βασίλη σπανούλη.. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Χοψονίδου συζητάει για το survivor. In april 2006, chopsonidou won the title of star hellas, and she then represented greece at the miss universe 2006 pageant, which was held in los angeles, california. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Το βράδυ της τετάρτης, η ολυμπία χοψονίδου θέλησε να δείξει στο instagram το στολισμένο τους σπίτι.

Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα 6 παιδιά τους. Τρίτη 29 σεπτεμβρίου 2020, 22:50. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στη. Οι διακοπές και η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους. Το όμορφο κολάζ της χοψονίδου με τον σπανούλη και τα νεογέννητα.

Basilhs Spanoylhs Olympia Xopsonidoy Bradinh E3odos Me Filoys Fwto Video Radio Polis 99 4 Larisa
Basilhs Spanoylhs Olympia Xopsonidoy Bradinh E3odos Me Filoys Fwto Video Radio Polis 99 4 Larisa from www.radiopolis.gr
Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στη. Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει ο βασίλης σπανούλης, η ολυμπία χοψονίδου και τα έξι τους παιδιά. Ωστόσο, μια φίλη της ολυμπίας χοψονίδου ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία παρατηρήσαμε πως η ίδια έχει χάσει όλα τα κιλά και της έκτης εγκυμοσύνης της. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της. Το όμορφο κολάζ της χοψονίδου με τον σπανούλη και τα νεογέννητα. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έγιναν γονείς για πέμπτη φορά και η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία.

Η ποντιακή καταγωγή, η νίκη στα καλλιστεία, το κόλπο στο μεγάλωμα των 6 παιδιών και η ζήλια.

Η οικογένεια του μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Η ετοιμόγεννη χοψονίδου βούτηξε για τον σταυρό στα παγωμένα νερά με τα. Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Τα παιχνίδια των παιδιών με τον βασίλη σπανούλη. Το βράδυ της τετάρτης, η ολυμπία χοψονίδου θέλησε να δείξει στο instagram το στολισμένο τους σπίτι. Οι διακοπές και η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας φέρει ως γνωστόν στον κόσμο έξι παιδιά. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά της από τις οικογενειακές διακοπές η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν αποκτήσει. Συμπλήρωσαν εννιά χρόνια έγγαμου βίου ήταν 24 ιουνίου το 2011 όταν το ερωτευμένο ζευγάρι. In april 2006, chopsonidou won the title of star hellas, and she then represented greece at the miss universe 2006 pageant, which was held in los angeles, california.

Στη βουλιαγμένη για μπάνιο βασίλης σπανούλης & ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους εικονεσ. Η ποντιακή καταγωγή, η νίκη στα καλλιστεία, το κόλπο στο μεγάλωμα των 6 παιδιών και η ζήλια. Οι δύο γονείς είναι κοντά στα παιδιά τους και ασχολούνται από κοινού στην εξόρμησή. Εννέα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης και το πρώην μοντέλο ευχήθηκε στον σύζυγό της με ένα χιουμοριστικό story. Το ζευγάρι μαζί με τα έξι παιδιά του επέλεξε την πύλο για την αρχή των διακοπών τους.

Olympia Xopsonidoy Basilhs Spanoylhs H Oikogeneiakh Fwtografia Sta Gene8lia Ths Mikrhs Toys Korhs Znews
Olympia Xopsonidoy Basilhs Spanoylhs H Oikogeneiakh Fwtografia Sta Gene8lia Ths Mikrhs Toys Korhs Znews from znews.gr
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει ο βασίλης σπανούλης, η ολυμπία χοψονίδου και τα έξι τους παιδιά. Η ολυμπία χοψονίδου έγινε μητέρα για έκτη φορά τη δευτέρα 20 ιανουαρίου. Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά της από τις οικογενειακές διακοπές η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν αποκτήσει. Μία έκπληξη περίμενε τον αρχηγό του ολυμπιακού βασίλη σπανούλη, με τη σύντροφό του, ολυμπία χοψονίδου, να του ανακοινώνει μέσα από ένα δώρο πως είναι έγκυος για έκτη φορά. Αυτό έγραψε η ολυμπία χοψονίδου στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram. Οι διακοπές και η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους. Συνολικά η οικογένεια σπανούλη αριθμεί οκτώ μέλη, με τη σύζυγό του αρχηγού του ολυμπιακού να ανεβάζει μια φωτογραφία μαζί με τα έξι παιδιά της και. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη.

In april 2006, chopsonidou won the title of star hellas, and she then represented greece at the miss universe 2006 pageant, which was held in los angeles, california.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έγιναν γονείς για πέμπτη φορά και η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία. Είχε έξι λόγους να γιορτάζει χθες τη γιορτή της ημέρας και θέλησε να ευχαριστήσει για αυτό τον σύζυγό της, με τρεις αστείες φωτογραφίες του που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, αποκαλώντας τον χιουμοριστικά «ένοχο»! Μία έκπληξη περίμενε τον αρχηγό του ολυμπιακού βασίλη σπανούλη, με τη σύντροφό του, ολυμπία χοψονίδου, να του ανακοινώνει μέσα από ένα δώρο πως είναι έγκυος για έκτη φορά. Και παρόλο που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη μανούλα βιώνει τις δύσκολες πρώτες ημέρες της μητρότητας συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της. Δεν εγκαταλείπει τον βασίλη σπανούλη ακόμη και στα δύσκολα! Το τρολάρισμα στον σπανούλη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Ως είθισται, όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ολυμπία χοψονίδου πήρε τους γιους της και μαζί βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον σταυρό για να τιμήσουν τη γιορτή των θεοφανίων και να ακολουθήσουν πιστά την παράδοση και το έθιμο. Στις 20 ιανουαρίου η ολυμπία χοψονίδου έγινε μητέρα για έκτη φορά επισφραγίζοντας για ακόμα μια φορά το γάμο της με τον βασίλη σπανούλη. Οι συμπαίκτες του βασίλη σπανούλη τον τρολάρουν για το έκτο παιδί. Η οικογένεια του μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Δείτε την ολυμπία χοψονίδου ετοιμόγεννη στην έκτη εγκυμοσύνη της και με 17 κιλά plus! Συμπλήρωσαν εννιά χρόνια έγγαμου βίου ήταν 24 ιουνίου το 2011 όταν το ερωτευμένο ζευγάρι.

Οριακά γλιτώσαμε το πρόστιμο των 10 ατόμων. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Στις 20 ιανουαρίου η ολυμπία χοψονίδου έγινε μητέρα για έκτη φορά επισφραγίζοντας για ακόμα μια φορά το γάμο της με τον βασίλη σπανούλη. Είχε έξι λόγους να γιορτάζει χθες τη γιορτή της ημέρας και θέλησε να ευχαριστήσει για αυτό τον σύζυγό της, με τρεις αστείες φωτογραφίες του που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, αποκαλώντας τον χιουμοριστικά «ένοχο»! Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της.

Baleria Kai Olympia Xopsonidoy Stylish Emfanish Gia Tis Dyo Adelfes Se Egkainia Bovary
Baleria Kai Olympia Xopsonidoy Stylish Emfanish Gia Tis Dyo Adelfes Se Egkainia Bovary from www.bovary.gr
Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της. Ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων έκανε το πρώην μοντέλο στον αγαπημένο της. Συμπλήρωσαν εννιά χρόνια έγγαμου βίου ήταν 24 ιουνίου το 2011 όταν το ερωτευμένο ζευγάρι. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έγιναν γονείς για πέμπτη φορά και η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας φέρει ως γνωστόν στον κόσμο έξι παιδιά. Χοψονίδου συζητάει για το survivor. Η ολυμπία χοψονίδου δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με το νέο μέλος της οικογένειας σπανούλη.

Ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων έκανε το πρώην μοντέλο στον αγαπημένο της.

Οριακά γλιτώσαμε το πρόστιμο των 10 ατόμων. Η οικογένεια του μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με το νέο μέλος της οικογένειας σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα και δείχνει τις ατέλειές της. Στις 20 ιανουαρίου η ολυμπία χοψονίδου έγινε μητέρα για έκτη φορά επισφραγίζοντας για ακόμα μια φορά το γάμο της με τον βασίλη σπανούλη. Η star hellas 2006 και ο μπασκετμπολίστας του ολυμπιακού θα γίνουν για έκτη φορά γονείς, όπως αποκάλυψε το πρώην μοντέλο μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Συγκεκριμένα, η σταρ ελλάς του 2006 του έδωσε ένα τεστ εγκυμοσύνης! Μία έκπληξη περίμενε τον αρχηγό του ολυμπιακού βασίλη σπανούλη, με τη σύντροφό του, ολυμπία χοψονίδου, να του ανακοινώνει μέσα από ένα δώρο πως είναι έγκυος για έκτη φορά. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η ποντιακή καταγωγή, η νίκη στα καλλιστεία, το κόλπο στο μεγάλωμα των 6 παιδιών και η ζήλια. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Το βράδυ της τετάρτης, η ολυμπία χοψονίδου θέλησε να δείξει στο instagram το στολισμένο τους σπίτι.